Definitief ontharen IPL

De Forma definitief ontharen met IPL

Definitief lichaam ontharen met IPL

[tabs slidertype=”top tabs” fx=”slide”] [tabcontainer] [tabtext]Hoe het werkt[/tabtext] [tabtext]Huidpeeling[/tabtext] [tabtext]Huidverbetering[/tabtext] [tabtext]Huidvernieuwing, huidversteviging[/tabtext] [tabtext]Nagelschimmelinfecties[/tabtext] [tabtext]Video[/tabtext] [tabtext]Resultaat[/tabtext] [tabtext]Prijzen[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab]

Permanent ontharen is ontzettend populair

Zowel onder mannen als vrouwen groeit de vraag naar een effectieve, pijnloze manier om definitief van ongewenste haargroei af te komen.

 

Hoe werkt definitief ontharen met IPL?

Het pigment in de haar neemt de lichtenergie op die de behandelkop uitstoot en transporteert het licht naar het haarzakje, waar het wordt omgezet in warmte. De hitte beschadigt de haarwortel en het haarzakje waardoor de haar uitvalt en niet meer aan kan groeien. Door de golflengte, pulsduur en intensiteit van het licht zorgvuldig te kiezen kunt u specifieke gebieden behandelen.

Afhankelijk van het lichaamsgebied, geslacht, leeftijd, genetische waarde en de hormoonhuishouding van uw cliënt verschilt de haargroeifase per haar. Omdat de IPL-behandeling alleen effectief is op haren in de anagene fase en er duizenden haarzakjes in verschillende fases verspreid zijn over het hele lichaam, verschilt het effect van de behandeling per persoon. De ene cliënt heeft meer behandelingen nodig dan de andere. Het is onmogelijk om in één behandeling permanent van haargroei af te komen, vanwege de verschillende groeifases waarin de haren zich bevinden.

Definitief ontharen met IPL geschikt voor donker haar

Omdat er voldoende pigment in het haar aanwezig moet zijn is IPL vooral geschikt voor mensen met donkere haren op een lichte huid. Pigmentloze hare zoals blonde en grijze absorberen onvoldoende licht waardoor het haarzakje niet definitief vernietigd wordt. Mensen met een donkere huid komen in aanmerking voor IPL als het haar donkerder is dan de kleur van de huid.

[button link=”/garantie-op-uw-behandeling/”] Garantie op uw behandeling[/button]

[/tab] [tab]

Microdermabrasie

Een strakke, stralende, frisse jonge huid

De PLG-behandelkop is een effectieve, veilige microdermabrasie-behandeling. De speciale, met diamantjes gecoate schijven verwijderen de dode hoornlaag van de huid en geven haar haar jonge, frisse, zachte uitstraling terug.

Hoe werkt de PLG-behandelkop?

Bij de PLG worden vier met diamanten gecoate schijven geleverd die verschillen in diameter en ruwheid. De huid wordt langzaam geschuurd om alle dode huidcellen los te maken, die vervolgens worden verwijderd. Het resultaat: een strakke, stralende, frisse jong huid.

Een peeling voorafgaand aan de radiofrequentiebehandeling zorgt ervoor dat de radiofrequentie-energie nog dieper de huid binnendringt.

[/tab] [tab]

Huidverbetering: oplossen van pigmentatie, acne, milde rimpels, couperose

Couperose, pigmentatie en acne

Onder ‘huidvernieuwing’ verstaan wij de aanpak van een aantal oppervlakkige oneffenheden: couperose, pigmentatie en acne, geschikt voor het behandelen van deze oneffenheden op het lichaam en het gezicht. Ook in de medische wereld wordt IPL regelmatig ingezet: dermatologen en huidtherapeuten lossen er aandoeningen als spatadertjes, acne en nagelschimmelinfecties mee op.

Bestrijding van couperose met IPL

Veel mensen hebben er last van: couperose, ontsierende rode adertjes in het gezicht. IPL is uitermate geschikt om de adertjes te doen verdwijnen zodat de huid er egaal en rustig uitziet.

Hoe werkt de bestrijding van couperose met IPL?

De rode bloedcellen in de adertjes absorberen het licht uit het IPL-apparaat dat vervolgens naar de wanden van de vaatjes wordt geleid. De lichtenergie wordt omgezet in warmte waarna de couperose verdwijnt.

Bestrijding van acne met IPL

De oorzaak van acne vulgaris (jeugdpuistjes) wordt toegekend aan bacteriën, dode huidcellen, celophopingen, de hormoonhuishouding en genetische eigenschappen. Hyperactieve talgklieren veroorzaken ontstekingen aan de huid. De IPL-behandeling veroorzaakt een reactie die de acnebacteriën op de huid vernietigt. Snel en veilig.

Hoe werkt de bestrijding van acne met IPL?

De huid absorbeert de lichtenergie uit de behandelkop en zet deze om in warmte waardoor de acnebacterie sterft. Het duurt twee tot drie weken voor het resultaat zichtbaar is en de ontstekingen afnemen. Let op: deze behandeling kan een verminderde haargroei tot gevolg hebben omdat IPL invloed heeft op de haarzakjes.

[/tab] [tab]

Huidvernieuwing, huidversteviging

Anti-aging, vermindering van rimpels, huidversteviging gezicht, hals en decolleté

Radiofrequentie-energie is een bijzonder geschikt middel om in te zetten tegen rimpels en huidverslapping: het stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine en helpt de huidweer zacht, stevig en veerkrachtig te worden. Een effectieve, veilige en pijnloze manier af van lijntjes, rimpels en een verslapte huid. Deze techniek is geschikt voor alle huidtypes.

Huidverslapping en rimpels

Meer dan 80% van de vrouwen ziet ze als het grootste esthetische probleem: rimpels. Ook huidverslapping scoort hoog op de lijst van schoonheidsergernissen. De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk, biologisch proces: hoe hoger de leeftijd, hoe minder celdeling plaatsvindt. Ook luchtverontreiniging, stress, zonlicht, levensstijl en medicijngebruik spelen hierbij een rol. Het gevolg: de natuurlijke vochtregulatie stagneert en de elasticiteit van de huid vermindert.

Hoe ontstaan huidverslapping en rimpels?

De fibroblasten, de cellen die elastine en collageen maken, worden als de huid jong is iedere 21-28 dagen vernieuwd. Naarmate men ouder wordt, vindt dit proces slechts iedere 40-45 dagen plaats. Elk jaar verliezen we zo 1% van ons natuurlijke collageen. Tijdens de menopauze versnelt dit proces nog eens drastisch. De huid wordt slapper en er ontstaan rimpels. Om dit proces tegen te gaan, is het belangrijk de cellen te prikkelen weer collageen en elastine aan te maken.

Hoe werkt radiofrequentie?

De ST-behandelkop maakt gebruikt van radiofrequentie door middel van twee bipolaire gekoelde elektrodes. De collageenvezels warmen op door de dermis heen, zonder deze te beschadigen. De verwarmde vezels trekken samen waardoor de huid verstrakt: het resultaat is direct zichtbaar. Daarnaast wordt het metabolisme van de fibroblastcellen gestimuleerd, en daarmee de productie van nieuwe collageenvezels en andere dermale matrix proteïnes. Omdat dit proces enkele weken tot maanden in beslag neemt, is het effect van een radiofrequentiebehandeling op de lange termijn nog groter.

Combinatie radiofrequentie met een ultrasone massage

De R-Sonic is een behandelkop die de huid masseert terwijl radiofrequentie-electroden de bloedcirculatie en de collageenproductie stimuleren en het natuurlijke herstelproces van de huid versnellen. De effecten: het huidbeeld en de teint verbeteren, milde rimpels verdwijnen, de huid verstevigt en krijgt een mooie, gezonde uitstraling. Crèmes en andere verzorgingsproducten dringen diep door in de huid waardoor zij nog effectiever zijn. Een krachtige boost in combinatie met een schoonheidsbehandeling!

Hoe werkt de R-Sonic?

Ultrasound is de meest effectieve manier om werkstoffen in de huid ‘in te sluizen’. De mechanische vibratie waarmee de huid tegelijkertijd wordt gemasseerd versnelt de bloedcirculatie, de collageenproductie en de lymfedrainage. De dieper liggende cellen worden geactiveerd, de stofwisseling werkt sneller, het afweersysteem verbetert en de zenuwspieren ontspannen zich. De methode is geheel pijnloos.

[/tab] [tab]

De Forma oplossen nagelschimmelinfecties (fungus)

Bestrijding van nagelschimmelinfecties met IPL

Schimmelinfecties aan vinger- en teennagels komen regelmatig voor. De infectie wordt veroorzaakt door een schimmelgroep: dermatophyten. De schimmel voedt zich met keratine (vezeleiwit). IPL met de juiste golflengte is uitermate geschikt voor de bestrijding van de schimmel.

Hoe werkt de bestrijding van nagelschimmelinfecties met IPL?

De lichtenergie uit het IPL-apparaat (530 nm) penetreert de nagel en bestrijdt de schimmel zonder de nagel te beschadigen of te verwijderen. Door de hoge energie afgifte van 5-15 j/cm² wordt het schimmel organisme vernietigd.

[/tab] [tab]

[/tab] [tab]

Klik op de foto’s om te vergroten

[/tab][tab]

Prijslijst behandelingen

Behandelzone Gemiddelde aantal behandelingskuur Totaal bedrag kuur Prijs per x in kuur Prijs losse behandeling
Oksels 8 € 320,- € 40,- € 50,-
Bikinilijn gedeelte 8 € 320,- € 40,- € 50,-
Bikinilijn volledig 8 € 599,- € 75,- € 85,-
Onderbenen 10 € 890,- € 89,- € 99,-
Bovenbenen 10 € 1390,- € 139,- € 149,-
Benen totaal 10 € 2200,- € 220,- € 239,-
Bovenarm 10 € 750,- € 75,- € 85,-
Onderarm 10 € 750,- € 75,- € 85,-
Arm 10 € 1400,- € 140,- € 150,-
Bovenlip 8 € 200,- € 25,- € 30,-
Kin 8 € 240,- € 30,- € 35,-
Gezicht 8 € 520,- € 65,- € 75,-
Borsten vrouw 8 € 312,- € 39,- € 50,-
Achterkant nek 8 € 360,- € 45,- € 50,-
Onderrug 12 € 960,- € 80,- € 85
Schouderbladen 12 € 960,- € 80,- € 85,-
Hele rug 12 € 1800,- € 150,- € 160,-
Borstkast 12 € 1080,- € 90,- € 100,-
Buik 12 € 840,- € 70,- € 80,-
Borstkast en buik 12 € 1800,- € 150,- € 170,-
Buiknavel lijn 10 € 400,- € 40,- € 50,-
Unibrauw (doorgroeiende wenkbrauw) 8 € 160,- € 20,- € 25,-
Bilnaad 8 € 320,- € 40,- € 50,-
Billen 10 € 750 € 75,- € 85,-

[/tab]

[/tabcontent] [/tabs]